MonAmi.bg

Продукта бе добавен в кошницата

Vitaslim

Сортиране по: Име на продукт | Цена
За Vitaslim

Продуктите на Vitaslim

Vitaslim Line и Vitaslim Beauty са нови висококачествени нутрикозметични добавки. Високата им ефективност е заради факта, че те съдържат биологически активни субстанции в течна форма, което води до по-бързо освобождаване на активните вещества и по-лесното им усвояване от организма. За разлика от много други хранителнии добавки, продуктите на Vitaslim не дразнят стомашно-чревния тракт. Именно течната формула дава възможност за разширяване параметъра на използваните съставки и води до уникалната композиция на Vitaslim. Например, в композицията на Vitaslim Beauty за първи път са включени не само витамини и минерали, но също така и натурални масла, които са от голямо значение за здравината и красотата на косата, ноктите и кожата. Поради технически причини маслата не могат да бъдат включени във формулата на стандартните продукти в твърда форма, но в продуктите на Vitaslim при производството им, наред с течната формула, са включени и много други иновативни технологии и съставки.
Vitaslim Line и Vitaslim Beauty са мултифункционални продукти, създадени с напълно нова концепция, със съставки, добавени за по-добро усвояване и засилен ефект. Тяхната композиция включва различни активни компоненти, които поддържат човешкото тяло младо, слабо и добре изглеждащо - витамини A, D, E, C, конюгирана линолова киселина (CLA), витаминоподобни субстанции като коензим Q10 и др.
Vitaslim Beauty и Vitaslim Line се произвеждат от френската компания Capsugel, като за производството им се използва една от най-модерните технологии за капсулиране - Licaps®, която е резултат от усилията на изследователите да приложат последните научни открития в практиката. Компанията Capsugel, основана през 1895 г. в САЩ, има дълга история и богат научно-изследователски и практически опит. Всички стандарти, заложени в производството на Vitaslim Beauty и Vitaslim Line са в съгласие със строгите изисквания едновременно и за фармацевтичните продукти и диетичните добавки. За научните изследвания в Capsugel работят висококвалифицирани учени, здравни експерти и специалисти по храненето. Голяма част от ежегодните инвестиции в компанията се изразходват за научни дейности и иновации, които се прилагат в композицията на продуктите и тяхното производство.
Качеството и съставът на продуктите на Vitaslim Beauty и Vitaslim Line напълно отговаря на законодателните изисквания за хранителните в България и Европейския съюз и на добрите производствени. Продуктите на Vitaslim притежават сертификат за GMP (добра производствена практика). Модерните технологии и добрите производствени практики гарантират високото качество на съставките, вложени при производството на Vitaslim Beauty и Vitaslim Line.