MonAmi.bg

Продукта бе добавен в кошницата

Условия за употреба

При достъп до сайта, сваляне или използване на материали от него, Вие се съгласявате с долупосочените условия.

Всички стоки, предлагани в Интернет магазин MonAmi.bg са нови, от официални дистрибутори, вносители и представители на съответните марки.

Всяка поръчка от MonAmi.bg над 60 лева се доставя безплатно за територията на цялата страна!

За поръчки до 60 лева цената на доставката за цялата страна е 5 лева с ДДС!

Всички продукти на Colway са с цена за доставка 5 лева, независимо от стойността на поръчката!


Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма, избрана от нас, на посочения от клиента "Адрес за доставка" в рамките на от 2 до 5 работни дни.

ГАРАНЦИЯ

Гаранционният срок е указан на всеки продукт, който се продава в интернет магазина. При възникване на повреда или друг технически проблем, Клиентът има право да се обърне към производителя или вносителя, изписан на етикета на продукта. MonAmi.bg ще съдейства при всеки неизяснен казус в ущърб на клиента.

MonAmi.bg гарантира, че към момента на изпращане артикулът е без дефекти, които да възпрепятстват употребата му по предназначение, и съответно да намаляват стойността му.

Клиентът е длъжен да провери дали доставката е пълна веднага след нейното получаване, след което да установи дали продуктите имат някакви недостатъци. Ако бъдат установени такива при доставяне на стоката, Клиентът е длъжен незабавно да уведоми за естеството и количеството им.

Гаранционният срок започва да тече от момента на изпращането на доставката от Интернет магазин www.MonAmi.bg

Съгласно Закона за защита на потребителите, "МОНАМИ БГ" ЕООД отговаря за несъответствие на стоката с договора за продажба.

В случай на проблеми при доставката по причина на MonAmi.bg, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Ако проблемът e предизвикан от Вас, Вие носите отговорност за произтеклите от това допълнителни разходи.

Гаранцията се обезсилва в случай на неправилно или нецелесъобразно ползване от страна на Клиента, в резултат на което са възникнали дефекти, прекомерно натоварване или други действия, които не отговарят на указаните в гаранцията и техническите спецификации на съответния артикул.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, всеки клиент има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на нейното закупуване. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

АВТОРСКО ПРАВО:
Уеб сайтът www.monami.bg.bg е изключителна собственост на "МОНАМИ БГ" ЕООД. Авторското право свързано с уеб сайтa www.monami.bg е собственост на "МОНАМИ БГ" ЕООД. Всички права запазени. Някои наименования на организации и продукти в www.monami.bg може да бъдат търговски марки или регистрирани търговски марки на отделни компании и са коректно признати.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ САЙТА
Можете да сваляте, преглеждате, копирате и принтирате документи и изображенията в тези документи (по долу упоменати като „Документите") от www.monami.bg само при следните условия:
(1) Документите могат да се използват единствено и само за персонални, информационни, нетърговски цели;  
(2) Документите не трябва да се модифицират или изменят по-какъвто и да е начин. Освен ясно упоменатите по-горе начини, вие не трябва да използвате, сваляте, качвате, копирате, принтирате, излагате, възпроизвеждате, публикувате, лицензирате, поствате, препращате или да дистрибутирате каквато и да е информация от този сайт - в цялост или на части - без предварително писмено позволение на "МОНАМИ БГ" ЕООД или на нейни пълномощници или представители.


ЛИНКОВЕ КЪМ ТРЕТИ САЙТОВЕ:
www.monami.bg може да съдържа хипервръзки към уеб сайтове контролирани от организации различни от "МОНАМИ БГ" ЕООД. Ние не носим отговорност и нямаме отношение към съдържанието или употребата на тези уеб сайтове.

ГАРАНЦИИ И ПРАВА
ИНФОРМАЦИЯТА, СОФТУЕРЪТ, ПРОДУКТИТЕ И УСЛУГИТЕ, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В www.monami.bg МОГАТ ДА БЪДАТ ОСТАРЕЛИ ИЛИ ДА ВКЛЮЧВАТ ПРОПУСКИ, НЕТОЧНОСТИ ИЛИ ДРУГИ ГРЕШКИ. ОСВЕН В СЛУЧАИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО СЪГЛАСИЕ МЕЖДУ ВАС И "МОНАМИ БГ" ЕООД ПОСРЕДСТВОМ www.monami.bg, ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ, СОФТУЕР, ПРОДУКТИ И УСЛУГИ СЕ ДОСТАВЯТ „КАКТО СА СИ", БЕЗ "МОНАМИ БГ" ЕООД ДА ДАВА КАКВАТО И ДА E ГАРАНЦИЯ ЗА ТЯХ. ПО ТОЗИ НАЧИН "МОНАМИ БГ" ЕООД ОТХВЪРЛЯ ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ С ОГЛЕД НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, СОФТУЕР, ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, БИЛО ТО ЯВНИ ИЛИ КОСВЕНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КОСВЕНИТЕ ГАРАНЦИИ ОТНОСНО ПРОДАВАЕМОСТ И ПРИГОДИМОСТ ЗА ОТДЕЛНИ ЦЕЛИ. ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА "МОНАМИ БГ" ЕООД НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА Е ДИРЕКТНИ, ИНДИРЕКТНИ, ИНЦИДЕНТНИ, СПЕЦИАЛНИ ИЛИ СЪЩЕСТВЕНИ ПОВРЕДИ ИЛИ ЗАГУБИ НА ПЕЧАЛБИ, ПРИХОДИ, ДАННИ ЗА ВАС ИЛИ ЗА ТРЕТИ СТРАНИ, БИЛО ТО ПОРАДИ ДЕЙСТВИЕ НА ДОГОВОР ИЛИ ПРАВОНАРУШЕНИЕ. "МОНАМИ БГ" ЕООД СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ ИЛИ ДА АКТУАЛИЗИРА www.monami.bg ПО ВСЯКО ВРЕМЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ