MonAmi.bg

Продукта бе добавен в кошницата

Мъжки парфюми

Сортиране по: Име на продукт | Цена

За Мъжки парфюми

Пет от най-добрите мъжки парфюми на всички времена

Всяка година излизат стотици мъжки парфюми, но има и добре познати марки, които са заслужили репутацията си във времето.
Има многобройни възможности за избор сред хилядите предложения за мъжки парфюми, вариращи от мускусни и дървесни, до леки флорални аромати. Най-добрият начин да откриете любимия си парфюм, е да помиришете различни и да видите кой от тях Ви привлича най-много. Въпреки индивидуалните предпочитания, има мъжки парфюми, които се радват на добри продажби независимо от модата в ароматите и са спечелили одобрението на едни от най-известните парфюмеристи. Сред тези мъжки парфюми са:

1. Acqua Di Gio
Оригиналният парфюм Acqua Di Gio е създаден от дизайнера Джорджо Армани през 1995 г. Днес Acqua Di Gio все още е любим на много мъже и жени заради свежото му ухание, което трае часове наред. Вдъхновен от морето, топлото слънце и даровете на земята, Acqua Di Gio е създаден за мъже, които харесват фини, свежи мъжки парфюми с хладни „водни” нотки. Композицията на Acqua Di Gio включва мандарина, розмарин, жасмин, кехлибар и пачули.

2. Bleu de Chanel
Bleu de Chanel е първият значим мъжки парфюм на модната къща Chanel след излизането на Allure Homme Sport през 2004 г. Още с появата си през 2010 г. Bleu de Chanel се превръща в един от най-продаваните мъжки парфюми в света. Въпреки че не е създаден за определена възрастова група, Bleu de Chanel носи духа на младостта и е представител на хубавите мъжки парфюми с дървесно-морски нотки. Композицията на Bleu de Chanel включва цитрусови нотки на бергамот, лимон и грейпфрут, морски акорд, лютива мента, розов пипер, индийско орехче, джинджифил, жасмин, кедър и пачули.

3. Dolce & Gabbana The One
Мъжкият аромат The One на Dolce & Gabanna е посветен на харизматичния, съблазняващ, елегантен мъж, който олицетворява виждането на известната модна къща за перфектния мъж. Ухание, което допада на всички любители на мъжки парфюми, които обичат да се грижат за себе си и никога не остават незабелязани. The One на Dolce & Gabanna е чувствен, пикантен ориенталски аромат, в чията композиция присъстват връхните нотки на тютюн, базовите нотки на кардамон, джинджифил, кедрово дърво и цитрусово-пикантен акорд. The One е един от тези мъжки парфюми с интензивен, но в същото време стилен аромат.

4. L'Homme на Yves St. Laurent
Мъжкият аромат L'Homme на Yves St. Laurent е създаден за стилния и чувствен мъж. Неслучайно този мъжки парфюм, който се радва на отлични продажби в целия свят, е описван от парфюмерите като „секс във флакон”. Лансиран през 2006 г., L'Homme на Yves St. Laurent е един свеж дървесен мъжки парфюм с леки нотки на бергамот, бял джинджифил и ветивер. В композицията на L'Homme присъстват още босилек, бял пипер, листа на виолетка и кедрово дърво.

5. Nautica Oceans
Nautica Oceans е един от най-новаторските мъжки парфюми, създадени до момента. Представен на потребителите през 2009 г., Nautica Oceans е създаден на водна основа и не съдържа съставки, замърсяващи околната среда. Всички компоненти в този мъжки парфюм са биоразградими, включително и опаковката. Тъй като Nautica Oceans не съдържа алкохол, това е един малкото мъжки парфюми на пазара, подходящи за мъже с чувствителна кожа. Nautica Oceans има леко и свежо ухание, предизвикващо асоциации за безметежно плаване с яхта през лятото. В композицията на Nautica Oceans присъстват основно морски нотки, лимонов тоник и тиково дърво.